30 October 2008

Tentang pensel..4 soalan bocor

Soalan 1 : Kenapa pena-terbang?

Jawapan : Pernah tak nampak pena@pensel boleh terbang? Tak pernah kan? Pensel hanya menari. Jadi perlu jadi lebih advance, zaman ini bukan menari tapi terbang.

Soalan 2 : Apa yang 'diterbangkan' oleh pena-terbang?

Jawapan : Kemana pensel pernah terbang, apa yang pensel terbang buat, ilmu yang pensel terbang fikir wajib dikongsi oleh pembaca dan buah fikir yang pemilik pensel terbang mahu kongsi.

Soalan 3 : Siapa pula pemilik pena@pensel terbang ni?

Jawapan : Nama timangan, Sheeda tapi sekarang ni lebih dikenali dengan panggilan yang lebih pendek : Shee : Lebih dikenali di kalangan adik-adik dengan panggilan Kak Shee / K'Shee. Pemilik sangat senang dengan panggilan K'Shee sahaja.

Soalan 4 : Boleh cerita sedikit tentang pemilik pena-terbang ni?

Jawapan : Pemilik adalah lulusan Master of Engineering (MEng) in Chemical Engineering dari Loughborough University, United Kingdom [2004-2008]. Sekarang pemilik berkhidmat sebagai pensyarah di UiTM Terengganu Kampus Dungun, mengajar Process Control dan Chemical Reaction Engineering.

Berasal dari Besut, Terengganu dari keluarga yang kecil (in size) dan masih muda remaja.

Pemilik pena-terbang adalah aktivis dakwah di kalangan remaja dan pelajar-pelajar IPT di Terengganu.

Soalan 5 : Boleh dikongsi gambar-gambar pemilik pena-terbang?Pemilik bersama 2 orang teman di Loughborough UKPemilik bersama 2 orang buah hatinya


No comments: